Anderlecht in aanloop naar play-offs Super League onderuit in spektakelduel tegen PSV Eindhoven

De play-offs van de Super League staan voor de deur. Dit weekend beginnen we eraan met de eerste speeldag van play-off 1, met drie ploegen die op een zakdoek staan. En dus is het uitkijken wie het zal gaan halen in de eindafrekening.

OH Leuven, Standard en RSC Anderlecht zijn zich volop aan het voorbereiden op de laatste tien belangrijke speeldagen in de Super League. En daartoe hebben ze alvast bij RSC Anderlecht een interessante oefenwedstrijd gespeeld.

PSV Eindhoven kwam afgelopen weekend op bezoek, omdat De Lampenclub niet meer hoefde te spelen in de Nederlandse Beker. Op de RSCA Belfius Academy kregen we een spektakelduel met uiteindelijk vijf doelpunten te zien.

Lore Jacobs scoort twee keer, PSV Eindhoven erop en erover in tweede helft

Anderlecht kreeg de eerste kansen, maar via Stoit was het PSV dat uiteindelijk op voorsprong kwam: 0-1. Wijnants vond daarna de doelvrouw op haar weg, terwijl er ook een vrije trap uiteenspatte tegen de lat. Jacobs zorgde daarna wel voor de gelijkmaker en nog voor de rust zelfs voor de voorsprong.

In de tweede helft waren er veel minder kansen. PSV Eindhoven zou de wedstrijd wel naar zich toetrekken dankzij Ripa. Eerst maakte ze er vanop de stip 2-2 van, wat later zorgde ze zelfs voor de 2-3 eindstand in het voordeel van de Nederlanders.

Van het duel tussen RSC Anderlecht en PSV Eindhoven werden ook leuke beelden gemaakt door RSC Anderlecht. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.